FI_Wettex_Header_1600x700_Designer.jpg

Tapaa suunnittelijamme

 

Rakastamme Wettex®-liinojemme designeja, mutta emme halua vain, että liinat näyttävät kauniille, vaan haluamme myös inspiroida. Siksi työskentelemme tiiviisti sitoutuneiden suunnittelijoidemme kanssa, jotka luovat näitä ainutlaatuisia pieniä taideteoksia.
 

Tomas Dahlgren

INT_Wettex_Designers_TomasDahlgren.jpg

Tomas Dahlgren

Q: Kuka olet Tomas Dahlgren?

A: Olen syntynyt Ruotsissa Helsingborgissa, kasvanut Lundissa, mutta 90-luvulta lähtien olen ollut euforinen malmölainen. Luonto, meri ja metsä ovat täällä helposti ulottuvilla ja välttämättömiä minulle, jotta voin tuntea oloni hyväksi. Tämän jaan rakkaitteni kanssa, joista yksi on karvaisempi, springerspanieli.
Olen työskennellyt 20 vuotta suuressa, tunnetussa mainostoimistossa, mutta nyt teen visuaalista viestintää omassa suunnittelustudiossani läheisemmässä yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja pienemmässä mittakaavassa.

Q: Mikä on suhteesi Wettexiin?

A: Tämä upea ruotsalainen keksintö on pelastanut minut useasti pulasta keittössä. Uskon, että Wettex kuuluu luonnollisesi jokaiseen kotiin, linnasta mökkiin. Kuitenkin harvat tietävät, että se on 100 % biohajoava.

Q: Mikä Wettex-design on suosikkisi?

A: Kaikilla on oma aikansa, ja tänään katson monia uusilla silmillä. On kuitenkin yksi design, joka koskettaa minua muita enemmän. Siinä toimeksiannossa liinaa käytettiin tärkeän viestin välittäjänä ja suosikkini onkin tämä rajoitettu liinaerä yhteistyössä Lasten Syöpäsäätion kanssa. Nykypäivän painotekniikan ansiosta designia voisi jo päivittää, mutta sen viesti on kuitenkin selvä.    

Linkki Tomasin desing-portfolioon:
https://patternbybrorduktig.nu
 

Josephine Skapare

INT_Wettex_Designers_Josephine.jpg

Josephine Skapare

Q: Kuka olet Josephine Skapare?

A: Asun Tukholmassa kahden lapseni ja aviomieheni kanssa. Toimintaani ohjaavat yhteiskunnalliset aiheet, joissa keskityn feminismiin, veganismiin ja ilmastoon. Kuvittaja- ja suunnitelutyöni lisäksi käytän paljon aikaa aktivismiin kestävämmän maailman puolesta.

Q: Mikä on suhteesi Wettexiin?

A: Niin kauan kuin muistan, meillä on aina ollut Wettex-liinoja kotona. Liinaa käytettiin aina illallisen jälkeen pyyhkimään sotkut pois. Se on aivan yhtä tärkeä nyt kotona, omien lapsieni kanssa. Vahvin lapsuudenmuistoni on itse asiassa ystäväni äiti, joka pyyhki suumme ruokailun jälkeen vanhalla, likaisella Wettex-liinalla. Hän ei ehkä tiennyt, että se voidaan pestä koneessa! 

Q: Mikä Wettex-design on suosikkisi?

A: Rakastan sitä hedelmäkuosia, jonka tein Wettex Classic -liinalle. Se on niin elinvoimainen ja luonnollinen, täydellisen epätäydellisine linjoineen. Siitä huolimatta Ruotsin Roosa Nauha 2020 -kampanjaa varten suunnittelemani desing on nyt toinen suosikkini. Se on niin upea sekoitus leikkisyyttä, rakkautta ja hienostunutta solidaarisuutta.

Linkki Josephinen design-portfolioon:
https://josephineskapare.myportfolio.com/
 
INT_Wettex_Designers_collage.jpg
a brand of FREUDENBERG