FI-Illustration-about-us-1600x700.jpg

KUINKA KAIKKI ALKOI

INT_Wettex_WeAre_HowItAllBegan.jpg

KUINKA KAIKKI ALKOI

Vuonna 1949 Lindquistien keittiössä Norrköpingissä, Ruotsissa, jauhetaan puumassasta tehtyä sientä ”kotilaboratoriossa”. Isä, Curt, oli tyytymätön tavallisiin kotitalousliinoihin ja hän halusi kehittää liinan, joka olisi yhtä imukykyinen kuin sieni. Hänen jauhamastaan vihreänharmahtavasta massasta tuli lopulta kuuluisa sieniliina.

KEITÄ OLEMME

INT_Wettex_WeAre_WhoWeAre.jpg

KEITÄ OLEMME

Olemme melko pieni yritys ja työskentelemme edelleen samalla mutkattomalla ja käytännöllisellä tavalla kuin Lindquistit. Wettex®-sieniliinat valmistetaan edelleen paikallisesti, tehtaallamme Norrköpingin vanhassa keskustassa. Sieniliinamme on kuin hyvä naapuri: avulias, rehellinen ja ympäristöstään välittävä. Hyvä fiilis!

MIHIN USKOMME

INT_Wettex_WeAre_WhatWeStandFor.jpg

MIHIN USKOMME

Arvostamme perinteitä ja uskomme edelleen vakaasti vuoden 1949 loistavaan ideaan: imukykyiseen sieniliinaan, joka on valmistettu kierrätyspuuvillasta ja kestävästi lähellä kasvatetusta metsästä tuotetusta puumassasta. Lupauksemme: pestävä ja kestävä liina, joka on 100 % biohajoava, ei sisällä kemikaaleja ja on kompostoituva – täydellinen lopputuote uusien puiden kasvattamiseen! Aito ja alkuperäinen, puhdas tuote, johon voit luottaa.

MITEN TEEMME

INT_Wettex_WeAre_HowWeDoIt.jpg

MITEN TEEMME

Alkuperäisen ohjeen mukaan teemme viskoosisen massan puusta ja puuvillakuiduista. Seos telataan, höyrytetään ja sen jälkeen paistetaan uunissa. Lopuksi painamme liinaan erilaisia kuvia biohajoavilla väreillä ja leikkaamme liinat koon mukaan.
 
a brand of FREUDENBERG