FI_Wettex_MF_Soft_Header_1600x700.jpg

UUSI 100% Microfibre Soft 3in1

UUSI 100% Microfibre Soft 3in1

HOHTAVAN PUHDASTA PELKÄLLÄ VEDELLÄ!

Tutustu Wettex-perheen uuteen tulokkaaseen; Wettex® Microfibre Soft 3in1 -liinaan, jolla saat hohtavan puhtaat, raidattomat pinnat ilman vesitahroja. Puhdistusaineita ei tarvita – saat hohtavan puhdasta pelkällä vedellä.

Mikrokuituliina, jossa on kolme puhdistusominaisuutta yhdessä ja samassa liinassa – puhdistaa helposti rasvaisen lian, imee tehokkaasti nesteet ja jättää jälkeensä hohtavan puhtaat, raidattomat pinnat. Todella monipuolinen liina, joka tekee ihmeitä kotonasi!

LIINAN OMINAISUUDET

.

TUOTE-EDUT

.

Wettex_Mf_Soft_produkt.jpg

  1. Ylivoimainen imuteho: Jos haluat välttää vesiraidat ja pisarat, Wettex Microfobre Soft 3in1 -mikrokuituliina on valintasi. Sen ylivoimainen imuteho jättää pinnat raidattoman puhtaiksi ja kuiviksi.
  2. Puhdasta ja kuivaa: Tässä Wettex Microfibre Soft 3in1 -liinassa on yhdistetty uskomattomat ominaisuudet, kuten miellyttävän pehmeä pinta kosteana tai märkänä, raidaton ja nukaton puhdistusjälki, uskomaton imukyky ja nopeasti kuivuvat pinnat pyyhkimisen jälkeen.
  3. Liinojen kaksi väriä: Wettex Microfibre Soft 3in1 -pakkauksessa on kaksi liinaa – yksi liina on vaaleanpunainen ja toinen on vaaleanharmaa. Molemmat liinat ovat muuten samanlaisia, taattua Wettex-laatua.
Benefits_MF_Soft_FI.jpg

LISÄTIETOA WETTEX MICROFIBRE SOFT 3IN1 -LIINASTA

LISÄTIETOA WETTEX MICROFIBRE SOFT 3IN1 -LIINASTA

Tarvitsetko kotiin uuden, tehokkaan siivousvälineen? Uusin lisäyksemme Wettex-perheessä on Microfibre Soft 3in1 -liina. Siinä yhdistyvät parhaat ominaisuudet erinomaiseen lopputulokseen.

Voit suojella ympäristöä käyttämällä Wettex Microfibre Soft 3in1 -liinaa pelkän veden kanssa ja säästää myös energiaa pesemällä sitä pesukoneessa alemmassa lämpötilassa. Pese ja käytä uudelleen ja uudelleen tätä kestävää liinaa: se on kestävämpi vaihtoehto kuin kertakäyttöinen siivousliina, tai esimerkiksi talouspaperi. 

Hanki Wettex Microfibre Soft 3in1 -liina, ja huomaat miellyttävän pehmeyden käytössä. Erityisen PU (polyuretaani) pinnoitteen ansiosta saat kiilloitetun puhtaat pinnat. Kosteapyyhkimisen jälkeen pintojen kuivaaminen on tarpeetonta.

Halusitpa siivota keittiön, kylpyhuoneen tai jotain muuta, mikrokuituliina, jossa on kolme ominaisuutta yhdessä: puhdistusteho, imukyky ja raidaton puhdistustulos, takaavat mukavan, tehokkaan, ja monille pinnoille soveltuvan siivouskokemuksen, joka helpottaa askareitasi suunnattomasti. Tämä päivittäiseen siivoukseen soveltuva uudelleenkäytettävä liina on täysin varustettu tuomaan sinulle kiiltäviä pintoja ja kimaltelevaa loistoa kotiisi. Se on puhdistusaine, pyyhe ja sieni – kaikki yhdessä!

Varmistaaksesi liinan hygieenisyyden, huuhtele liina huolella ja purista kuivaksi jokaisen käyttökerran jälkeen tai pese se pesukoneessa enintään 60°C. Lisää liina siivousvälinevalikoimaasi ja testaa sen kaikki mahdollisuudet. Helpota elämääsi ja siivousta tällä kahden liinan paketilla, konepesunkestävällä, korkealaatuisella Wettex Microfibre Soft 3in1 -liinalla!

a brand of FREUDENBERG