FI_Wettex_MF_Power_Header.jpg

UUSI 100% Microfibre POWER

UUSI 100% Microfibre POWER

HOHTAVAN PUHDASTA PELKÄLLÄ VEDELLÄ!

Tutustu Wettex-perheen uuteen tulokkaaseen; Wettex® Microfibre Power -liinaan ja saa hohtavan puhtaat, raidattomat pinnat ilman vesitahroja. Puhdistusaineita ei tarvita – saat hohtavan puhdasta pelkällä vedellä.

Mikrokuituliina, jossa on kolme puhdistusominaisuutta yhdessä ja samassa liinassa – puhdistaa helposti rasvaisen lian, imee tehokkaasti nesteet ja jättää jälkeensä hohtavan puhtaat, raidattomat pinnat. Todella monipuolinen liina, joka tekee ihmeitä kotonasi!

LIINAN OMINAISUUDET

 

TUOTE-EDUT

 

MF_Power_thumb_lila_pack_FI.png

  1. Ylivoimainen imuteho: Jos haluat välttää vesiraidat ja pisarat, Wettex Microfobre Power on valintasi. Sen ylivoimainen imuteho jättää pinnat raidattoman puhtaiksi ja kuiviksi.
  2. Seuraavan sukupolven mikrokuitua: Tässä Wettex Microfibre Power -liinassa on yhdistetty uskomattomat ominaisuudet, kuten miellyttävä pinta kosteana tai märkänä, raidaton ja nukaton puhdistusjälki, uskomaton imukyky ja ketterä liankeräyskyky.
  3. Liinojen kaksi väriä: Wettex Microfibre Power -pakkauksessa on kaksi liinaa – yksi liina on sininen ja toinen on liila. Molemmat liinat ovat muuten samanlaisia, taattua Wettex-laatua.
Benefits_MF_Power_FI.jpg

LISÄTIETOA WETTEX MICROFIBRE POWER -LIINASTA

LISÄTIETOA WETTEX MICROFIBRE POWER -LIINASTA

Tarvitsetko kotiin uuden, tehokkaan siivousvälineen? Oletko valmis seuraavan sukupolven mikrokuituun? Uusin vahvistuksemme Wettex-perheessä on Microfibre Power -liina. Siinä yhdistyy testattujen siivousvälineiden parhaat ominaisuudet.

Voit suojella ympäristöä käyttämällä Wettex Microfibre Power -liinaa pelkän veden kanssa ja säästää myös energiaa pesemällä sitä pesukoneessa alemmassa lämpötilassa. Pese ja käytä uudelleen ja uudelleen tätä kestävää liinaa: se on kestävämpi vaihtoehto kuin kertakäyttöinen siivousliina, tai esimerkiksi talouspaperi. Jotta tämä tuote olisi vielä vihreämpi, niin pakkaus on valmistettu 40%:sti kierrätetystä muovista.

Hanki Wettex Microfibre Power -liina, ja huomaa veden aktivoima pehmeys - käytä sitä kosteana ja tunnet kuinka pehmeä liina voikaan olla. Erityinen pinnoite on uskomattoman imukykyinen ja saat sillä hohtavan puhtaat pinnat. Pinnan materiaali - PVA - on sama materiaali, jota käytetään piilolinsseissä ja se suorastaan rakastaa vettä. Kosteapyyhkimisen jälkeen pintojen kuivaaminen on tarpeetonta, sillä olemme maksimoineet liinan kuivaamiskyvyn.

Liina on ÖKO-TEX-sertifioitu, mikä tarkoittaa, että tuote on testattu haitallisten aineiden varalta ja on siten vaaraton terveydelle.

Halusitpa siivota keittiön, kylpyhuoneen tai jotain muuta, mikrokuituliina, jossa on kolme ominaisuutta yhdessä: puhdistusteho, imukyky ja raidaton puhdistustulos, takaavat mukavan, tehokkaan ja monille pinnoille soveltuvan siivouskokemuksen, joka helpottaa askareitasi valtavasti. Tämä päivittäiseen käyttöön sopiva pitkäikäinen liina on täysin varustettu tuomaan loistavat pinnat ja hohtavan kirkkauden kotiisi. Se on puhdistusväline, pyyhin ja sieni - kaikki yhdessä!

Varmistaaksesi liinan hygieenisyyden, huuhtele liina huolella ja purista kuivaksi jokaisen käyttökerran jälkeen tai pese se pesukoneessa enintään 60°C. Tämä mikrokuituliina on uusi tähti mikrokuituliinojen joukossa ja sitä voidaan käyttää kaikissa kotitalouksissa monipuolisissa siivous- ja kuivaustehtävissä. Lisää liina siivousvälinevalikoimaasi ja testaa sen kaikki mahdollisuudet. Helpota elämääsi ja siivousta tällä 2 kpl/pakkaus, konepesunkestävällä, laadukkaalla Wettex Microfibre Power -liinalla!

a brand of FREUDENBERG